Laila Cichos
Farverig og humoristisk kunst med kant
test-2.png

Laila Cichos - Om

Jeg har har tegnet og malet i mange år. Fra januar 2015 som profession og siden 2016 som fast kunstner hos Galleri Lolland i Maribo.

Som helt ung var min stil naturalistisk og perfektionistisk, men i de senere år har jeg bevæget mig over i Cartoon Art og Humorismens univers med afsæt i intuitiv metode.

Det uperfekte er et gennemgående tema. Det er ikke smukke mennesker og dyr, der bebor mine værker. De har alle hver især  “fejl”, der i min optik giver dem charme. Med mine værker håber jeg at vække genkendelse og smil og hvis det lykkes, tror jeg på at verden er blevet en lillebitte smule bedre..

Ude og skabe i det fri, foto Martin Cichos.

 

Laila Cichos
Guldborgvej 37,
4990 Sakskøbing

Telefon: +45 31 61 71 69
E-mail:   lailacichos@gmail.com

Jeg har flere gange forelsket mig i Lailas værker, og har flere af dem, både små og større, kalender og julekort, samt en enkelt artmoney . Det er især kombinationen af det humoristiske farverige univers med en næsten barnlig glæde men så osse med den kant der anes flere steder, som afgjort er for voksne, med noget hemmelighedsfuldt og lidt farligt. På den måde er der antydet en dybde, der gør en nysgerrig efter at se mere.
— Eva Kmep
Jeg kan godt lide Lailas billeder. De har personlighed, de er meget forskellige og alligevel er man slet ikke i tvivl, når man ser et Lailabillede.
Jeg glæder mig, til jeg får et hjem og hænge på min egen væg
— Benedikte Brisson
Laila er en fantastisk billedkunstner, har selv flere af hendes værker..
— Irene H. Larsen
Lailas sikre brug af form, farver og streg, kombineret med evnen til at ville fortælle en god historie, tillagt med den varme personlighed som vi kender, giver de spændende og nutidige billeder, som både giver os engagement, varme og en personlig holdning, men først og fremmest eventyr.
— Allan Schrattenholz‎